Aktuelt

Høstferie

Høstferie

Høsten er kommet og det er tid for et lite avbrekk fra arbeidshverdagen og mange kan nyte en velfortjent høstferie! Forhåpentligvis er det godt vær og anledning til å være ute og nyte lange turer i skog og mark, jaktopplevelser eller late fisketurer.

Men det er også godt å ikke gjøre noe, sløve litt – kanskje spille brettspill sammen med barna i familien. Det er mye man kan gjøre i en høstferie som ikke krever så mye av oss, men dersom du ønsker å gjøre noe nyttig på nett kan jeg anbefale følgende lenker:

https://slettmeg.no/

Benytt anledningen til å rydde opp i gamle epostkontoer og annen gammel informasjon om deg som ligger på nettet

https://www.reddbarna.no/vaart-arbeid/barn-i-norge...

Nettet er en viktig del av barn og unges hverdag mye av det sosiale samspillet foregår på nett. Viktig å oppdatere seg på hvilke muligheter og farer som finnes der, som ellers i samfunnet.

https://www.ung.no/nettvett/

Ta en titt på Ung.no sammen med familiens ungdommer. Dette er det offentliges informasjonskanal for ungdom og gir informasjon om rettigheter, muligheter og plikter innenfor “alle“ tema fra A - Å

https://www.nettavisen.no/livsstil/shopping/de-22-...

Brettspill er sosialt, engasjerende og gir en deilig pause fra mobil og sosiale medier. Nettavisen laget i vinter en fin oversikt over det de mener er de beste brettspillene. Her kan du finne inspirasjon!

https://www.dnt.no/artikler/nyheter/22217-skogen-e...

DNT har mange fine artikler om mulige turgleder. Besøk dnt.no og planlegg turer for høstferien eller for senere utflukter.

Uansett hva du bruker høstferien din til – nyt den og benytt deg av noen av alle de mulighetene som finnes!

Vi i Tenkefabrikken ønsker deg og dine en fin høstferie!

Kontakt oss