Innovasjon

Innovasjon

Gjennomfører din bedrift tiltak for å fornye seg?

Innovasjon er å se mulighetene for å skape verdier på nye måter. Fornyelse og nytenkning kan dermed sies å være selve nøkkelen til økonomisk vekst for mange bedrifter. 

I dag driver bortimot samtlige bedrifter med en eller annen form for innovasjon eller forretningsutvikling, og i 2020 er det allerede tildelt 7,8 milliarder kroner til innovasjons- og utviklingsprosjekter i norsk næringsliv gjennom ulike støtteordninger fra Innovasjon Norge. 

Tenkefabrikken kan være en nyttig samarbeidspartner for din bedrift i innovasjon- og utviklingsprosessen. Vi har hatt gleden av å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling siden 1996. Sammen med våre dyktige kunder har vi skapt nye innovative produkter, tjenester og selskaper.  


Innover eller dø!

Har du lest denne artikkelen i fra Aftenposten? Artikkelen (publisert av Professor Tor W. Andreassen, Center for Service Innovation ved Norges Handelshøyskole) er like aktuell i 2020. Den er en svært god "rettesnor" for ledere som vil at selskapene deres skal være konkurransedyktige over tid. 

Ønsker du et gratis og uforpliktende møte? Inviter oss til en uformell prat. 

I møte vil vi ha fokus på din bedrift, dine produkter og tjenester, kunder, markeder og ansatte. Sist men ikke minst vil vi utforske mulighetene framtiden byr på for deg og din bedrift. 

Kontakt oss gjerne

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på 55 52 50 00, eller post@tenkefabrikken.no.