SkatteFUNN

SkatteFUNN

En rettighetsbasert ordning 

SkatteFUNN er en rettighetsbasert ordning som kan gi bedrifter inntil 10 millioner kroner pr år i reduserte kostnader. Har din bedrift rett på dette? 

  • Har du en god ide eller et godt prosjekt? 
  • Har du mulighet til å få dekket deler av kostnadene fra det offentlige?
  • Skal du utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess?
  • Har du et målrettet og avgrenset prosjekt for å oppnå dette?
  • Vil bedriften din ha nytte av resultatet?

Vi i Tenkefabrikken hjelper din bedrift med å avklare om dere er i posisjon for å få refusjon gjennom SkatteFUNN.

Skap nye konkurransefortrinn med SkatteFUNN

Det viktigste slik vi ser det er å se muligheter for å skape nye konkurransefortrinn for ditt selskap. Da er det viktig å gjøre en god analyse og undersøkelse før man begynner. Er det flere som kan bidra med noe? Hvordan kan vi optimalisere samspillet? Bli en vinner, ta prosessen på alvor. Vi hjelper deg! 

Nytenking handler om teamarbeid. Tenkefabrikken bidrar slik at brikkene spiller best mulig sammen!

Søke SkatteFUNN

Sjekk om du kan søke SkatteFUNN:

1. Skal bedriften utvikle en ny eller forbedret vare, tjeneste eller produksjonsprosess? ELLER er målet med prosjektet å gi forbedret funksjonalitet og opplevelse for brukerne av en kjent løsning? 2. Vet du allerede, eller tror du, at utviklingen vil kreve systematisk arbeid for å fremskaffe ny kunnskap eller nye ferdigheter?

Dersom du kan svare Ja på disse spørsmålene, kan dette være et SkatteFUNN-prosjekt.

Ta kontakt for å vite mer om SkatteFUNN, det er gratis og uforpliktende

I flere tilfeller ser vi at flere bedrifter trenger en ekstern investor mentor eller forsker? Har du behov for dette, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Visste du at

IKT-sektoren er helt klart den største enkeltsektoren i SkatteFUNN. I tillegg har de fleste andre sektorer en høy grad av IKT og IT-relaterte prosjekter i seg. Dette er også økende (Kilde: Forskningsrådet). Nettopp her kan vi i Tenkefabrikken hjelpe din bedrift.

Kontakt oss gjerne

Er du interessert i en gratis og uforpliktende samtale angående SkatteFUNN? Send en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på 21 000 123, eller post@tenkefabrikken.no.