Om oss

Om oss

Fokus på innovasjon og innovasjonskultur.

Tenkefabrikken AS er et selskap og en prosjektorganisasjon som hjelper bedrifter å utvikle nye selskaper, en ny eller forbedret vare, tjeneste eller produksjonsprosess. 

Tenkefabrikken AS er en del av det veletablerte digitale konsernet Dark Blue AS. Våre sørsterselskaper leverer web- og internettløsninger til bedriftsmarkedet. I 2020 omsatte konsernet for ca 19 millioner eks mva.

Vår visjon

Tenkefabrikken AS skal være en attraktiv samarbeidspartner for bedrifter som ønsker å utvikle nye spennende og innovative produkter, tjenester, prosesser og forretningsområder. 

De fleste av Tenkefabrikken sine kunder får dekket betydelige deler av sine investeringer gjennom offentlig støtte og bistand. Ønsker du en gratis og uforpliktende samtale om innovasjon, kunde- og markedskartlegging, produkt-, konsept- eller forretningsutvikling? Ta kontakt!

Hva kan vi gjøre for deg? Vi har tre fokusområder:

 • Bistand i forbindelse med skattefunnsøknader. Har du rett på flere millioner i støtte?
  Trenger din bedrift hjelp med skattefunnsøknaden? Vi skrev den første skattefunnsøknaden i 1998. Vi kjenner ordningen godt og vi kan være en god partner for deg gjennom hele prosessen.

  Visste du at de fleste bedrifter har rett på å få redusert sine utviklingskostnader med inntil 8 millioner kroner pr. år?
  Jobber dere med omstilling, innovasjon, effektivisering, økt kundelojalitet, økt lønnsomhet, digitalisering, endringsledelse, produkt-/ konseptutvikling, service management eller nytenkning? Sannsynligheten er stor for at akkurat din bedrift har rett på økonomisk støtte fra det det offentlige.Vi kan da hjelpe din bedrift med å avklare om deres prosjekt har krav på skattereduksjon. Les mer om SkatteFUNN.

 • Konsulent og konseptutvikling knyttet til innovasjon, omstilling, markedskartlegging og forretningsutvikling
  Vi har hatt gleden av å jobbe med innovative løsninger siden 1996, og vi har garantert kunnskap og erfaring som kommer din bedrift til nytte. Vi kan presentere en meny av muligheter og så velger du det du måtte ønske. 
 • Utvikle brukervennlige og moderne web- databaseløsninger
  De fleste bedrifter som jobber med innovasjon og forretningsutvikling vil oppleve at prosjektet involverer web- og internettløsninger - enten direkte eller indirekte. Vårt konsern har jobbet med web- og internettleveranser siden 1999, og har mange gode og anerkjente bedrifter på vår kundeliste. Vi kan hjelpe din bedrift med å velge og utvikle brukervennlige og moderne web- og internettløsninger.


Ansatte og innleide konsulenter

Ønsker du å se et utvalg av våre ansatte og innleide konsulenter, så finner du de under fanen Kontakt

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Send inn en melding, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig. Du når oss også på 55 52 50 00, eller post@tenkefabrikken.no.