Konsulentbistand

Konsulentbistand

Hva kan vi gjøre for deg? Vi har tre fokusområder:

 • Bistand i forbindelse med skattefunnsøknader. Har du rett på flere millioner i støtte?
  Trenger din bedrift hjelp med skattefunnsøknaden? Vi skrev den første skattefunnsøknaden i 1998. Vi kjenner ordningen godt og vi kan være en god partner for deg gjennom hele prosessen.

  Visste du at de fleste bedrifter har rett på å få redusert sine utviklingskostnader med inntil 8 millioner kroner pr år?
  Jobber dere med omstilling, innovasjon, effektivisering, økt kundelojalitet, økt lønnsomhet, digitalisering, endringsledelse, produkt-/ konseptutvikling, service management eller nytenkning?  Sannsynligheten er stor for at akkurat din bedrift har rett på økonomisk støtte fra det det offentlige.Vi kan da hjelpe din bedrift med å avklare om deres prosjekt har krav på skattereduksjon. Les mer om  SkatteFUNN.

 • Konsulent og konseptutvikling knyttet til innovasjon, omstilling, markedskartlegging og forretningsutvikling
  Tror du at din bedrift kan tjene på å ha Tenkefabrikken som samarbeidspartner? Vi har hatt gleden av å jobbe med innovative løsninger siden 1996 og vi har garantert kunnskap og erfaring som kommer din bedrift til nytte. Vi kan presentere en meny av muligheter og så velger du det du måtte ønske.

 • Utvikle brukervennlige og moderne digitale løsninger i samarbeid med et av våre søsterselskap
  De fleste bedrifter som jobber med innovasjon og forretningsutvikling vil oppleve at prosjektet vil involvere web- og internettløsninger - enten direkte eller indirekte. Vårt konsern har jobbet med web- og internettleveranser siden 1999 og har mange gode og anerkjente bedrifter på vår kundeliste. Vi kan hjelpe din bedrift med å velge og utvikle brukervennlige og moderne web- og internettløsninger.

Kontakt oss